6 lijekova koji još uvijek ne postoje

6 lijekova koji još uvijek ne postoje

Zar ne bi bilo odlično kada bismo mogli uzeti tabletu za sve naše probleme?! Znanost je ponudila tablete za mnogo toga, ali neke stvari još uvijek čekamo.

-1- Tabletu koja će vas učiniti pametnijima

Čini se kao odličan način da se osobe poštede sati, dana pa i godina učenja, ali znanost još uvijek nije smislila tabletu koja bi povećala moć mozga neke osobe.

-2- Tabletu koja će vas učiniti manjima

Tablete za mršavljenje još uvijek su stvar mašte. Za sad jedini način da izgubite na težini je da smanjite količinu hrane koju jedete, a povećate aktivnost.

-3- Tabletu za produženje penisa

Iako mnogi tvrde da su pronašli recepte, ni jedan taj „čarobni“ pripravak u stvari ne funkcionira univerzalno.

-4- Losion protiv ćelavosti

Malo je toga što se može učiniti kod gubitka kose. Neki lijekovi su se pokazali učinkoviti za neke muškarce, ali univerzalnog tretmana koji bi pomogao svima još uvijek nema.

-5- Izvor mladosti

Bi ste li željeli živjeti zauvijek? Besmrtnost je možda malo ekstremna, ali mnogi ljudi bi voljeli da postoji tableta koja će ih učiniti mladima. Za sada jedino što može pomoći bar malo, je zdrava prehrana i mnogo tjelovježbe.

-6- Tableta za zaljubljivanje

Mnogo prašine se diglo kada je „otkriven“ oxytocin, hormon koji bi trebao pomoći da se druga strana zaljubi u vas bez da budete ljubazni, dobri, pružate potporu i ikakve romantike… Ali ne funkcionira… I dok prirodni oxytocin igra važnu ulogu u zbližavanju, umjetno korišten nije lijek za privlačenje ljubavi.


Komentari

Odgovori

*